Călin Poescu Tăriceanu, mesaj de 1 decembrie: „Trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu își pot singuri decide viitorul”

01.12.2017
Călin Poescu Tăriceanu, mesaj de 1 decembrie: „Trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu își pot singuri decide viitorul”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, transmite, de Ziua Națională a României, că trăim într-o perioadă în care drepturile și libertățile cetățenești sunt amenințate, iar românii se pare că nu își pot decide singuri viitorul.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României!

„Sărbătorim Ziua de 1 Decembrie, amintindu-ne valorile și idealurile pentru care au militat înaintașii noștri în anul 1918.

Dorința de libertate, de autodeterminare și de a aduna pe toți românii sub un singur steag. Astăzi, trăim o perioadă în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt amenințate, trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu își pot singuri decide viitorul.

Mesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Națională a României

Sunt convins însă că vom depăși toate aceste dificultăți, așa cum am făcut-o și în ultimii 25 de ani, după ce am lăsat în urmă haina grea a comunismului și ne-am pregătit cu toții să construim o societate mai prosperă, o societate mai bună, mai democratică, mai liberă.

Am reușit, prin eforturile depuse de toți românii, să ducem România către valorile euroatlantice, către aderarea la NATO și Uniunea Europeană. La fel cred și pentru viitor cu eforturi pe care le vom face cu toții vom reuși să clădim o societate mai bună, mai liberă și mai prosperă pentru toți românii.

La mulți ani, români! La multi ani, România”, este mesajul transmis de Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *