Connect with us
Călin Popescu-Tăriceanu, despre afirmațiile lui Dragnea legate de un posibil asasinat: „Nu...”

Politic

Călin Popescu-Tăriceanu, despre afirmațiile lui Dragnea legate de un posibil asasinat: „Nu…”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, marţi, că nu a fost „înştiinţat” despre o tentativă de asasinare a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a ştiut despre tentativa de asasinare a lui Dragnea, Tăriceanu a răspuns: „Nu am fost înştiinţat”.

Citește și: Liviu Drangea, noi precizări după așa-zisa tentativă de asasinat: „Aproape de fiecare data eram urmărit de o maşină”

„Ameninţare cu moartea, aşa oficială, ca să zic, nu am primit. Sigur că, în ultima perioadă, ca urmare a radicalizării poziţiilor în societate, a unora dintre cetăţeni, unii sunt mai nervoşi şi pot să profereze verbal ameninţări de acest fel.

Acum, sigur, dacă lucrurile iau o turnură mai gravă, atunci ştiu cum trebuie să procedez”, a declarat Tăriceanu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a primit ameninţări.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că, anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România (…) şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază„, a spus Dragnea, la Antena 3.

Ce spune Tăriceanu despre suspendarea lui Iohannis

De asemenea, Tăriceanu a mai spus că Dragnea nu are destule voturi pentru suspendarea lui Iohannis:

„În primul rând, cei care doresc să lanseze acest subiect trebuie să facă un calcul foarte simplu: care este baza de susținere în Parlament a unui astfel de demers. Din câte știu, UDMR nu subscrie. Există, din câte știu eu, numeroși membri din PSD care au rezerve, ca să nu spun mai mult. Trebuie începută această evaluare întâi și după aceea trebuie luată aceasta decizie”, a afirmat Tăricenau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top