Politic

Cătălin Rădulescu: „Dacă PSD câștiga alegerile, Liviu Dragnea era achitat”

Condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executre, a produs o undă de șoc în PSD. Viorica Dăncilă va prelua funcția de președinte PSD inerimar, iar capii partidului au încă o grijă pe cap. După ce partidul a pierdut 1 milion de voturi la Europarlamentare, față de cele locale și s-a clasat pe locul 2, după ce Referendumul mult blamat de PSD-iști, a fost validat, liderul lor a fost condamnat astăzi la închisoare.

Declarații halucinante făcute de Cătălin Rădulescu, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, la sediul PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că liderul PSD ar fi fost achitat dacă partidul ar fi câștigat alegerile europarlamentare.

Citește și: Irina Tănăse, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare

În primul rând, încercăm să trecem peste șocul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toți. Mai ales că toți au fost achitați pe bandă rulantă. Singurul care a fost condamnat cu executare este președintele Dragnea.

Este o execuție clară a președintelui, așa cum s-a întâmplat și cu Adrian Năstase. Mesajul acestui președinte al țării a fost transmis clar că hoții trebuie să intre în pușcărie. S-a văzut la nivel internațional cum se fac execuțiile în România. Ne-am întors în anii 50”, spune Cătălin Rădulescu.

Rădulescu: Sper ca cei care au votat ieri să se bucure

„Azi era achitat (dacă PSD câștiga alegerile). Românii au vrut altceva, pe fonul acesta de ură. (…) Sper să se bucure cei care au votat ieri (duminică. n.r.)”. a declarat Cătălin Rădulescu, la sediul PSD.

Precizările vin după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, rezultatele parțiale centralizate până la 14.27, PNL obținând un scor de 26,95% , PSD – 23,44% , iar Alianța 2020 USR-PLUS a obținut 20,08%.

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More