Connect with us
Tolontan: Sunteți de acord cu un impozit de solidaritate pe orice venit de peste 3.200 de lei?

Politic

Cătălin Tolontan, reacție tranșantă după condamnarea Elenei Udrea

Cătălin Tolontan a reacționat după condamnarea Elenei Udrea în dsoarul Gala Bute. Jurnalistul de investigații a concluzionat că justiția a vorbit și că victimelor li s-a făcut dreptate.

„După 6 ani de articole, de zbucium și de răfuieli, ”postacii nu sunt suficient de harnici, au doar 91 de comentarii pe zi!”, reclamă într-un email aflat la dosar șeful acestora către Elena Udrea, credem că e bine să tăcem azi. Justiția a vorbit și victimelor li s-a făcut dreptate. Deși inaudibil, glasul celor înșelați e cel care vibrează acum.

Victimele sunt cetățenii României, fie că sunt plătitori de taxe sau copiii și vârstnicii deposedați de banii cuveniți lor  din cauza unui sistem care vămuia cu 10% contractele Ministerului Dezvoltării Teritoriale și Turismului. Iar banii se făceau șpagă. Pentru cine? De mită au profitat, spune sentința de azi, ministrul Elena Udrea, apropiații săi, PD-L și postacii plătiți să vă bată la cap vreme de 6 ani cum că, ”în cazul Gala Bute, nu există nicio probă”!”, scrie Cătălin Tolontan, pe blog.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Ea a fost acuzată de luare de mită și abuz în serviciu.

Articole similare

Ce pedepse s-au dat în dosarul Gala Bute!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top