Cine este Alexandra Corina Bogaciu, „sexy PSD-ista” ajunsă deputat de Ilfov

14.12.2016
Cine este Alexandra Corina Bogaciu, „sexy PSD-ista” ajunsă deputat de Ilfov

Alexandra Corina Bogaciu este candidata PSD care a deschis lista la Ilfov pentru Camera Deputaților.

Cea numită de presa tabloidă „sexy PSD-ista” are 27 de ani și ar fi nepoata primarului din Voluntari, Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Ea este fiica lui Ion Bogaciu, vărul și nașul de botez al lui Florentin Pandele, potrivit Romania Curată. În 2012, acesta a candidat pe listele ARD în Colegiul 1 Ilfov. Acesta este, în prezent, consilier local în cadrul primăriei Voluntari.

Citește și: Lista deputaților și senatorilor care au intrat în Parlament

El deține, împreună cu soția sa trei terenuri extravilane cu o suprafață de peste 22.550 metri pătrați în Ilfov și unul intravilan de 3.500 mp în Ialomița. Cei doi soți mai dețin două case, bijuterii de 40.000 de lei, 18.000 de euro din vânzarea unui teren, un tractor și un disc, conform declarației de avere a consilierului.

Alexandra Bogaciu, director de marketing

Alexandra Corina Bogaciu este absolventă de studii medii și a lucrat ca operator de calculator la firma deținută de tatăl său. Pe listele electorale de la BEC, ea apare cu ocupația „director marketing” și profesia „economist”. În 2010, la 22 de ani, ea a reușit să își cumpere o locuință de 244 mp în Voluntari, fiind proprietarul exclusiv al imobilului.

După ce mai multe poze cu ea în ipostaze sexy au apărut pe internet, Alexandra Corina Bogaciu și-a șters contul de Facebook.