Connect with us
Reacția PSD după ce Klaus Iohannis compară guverul cu sistemul nazist

Politic

Codrin Ștefănescu, prima reacție după condamnarea lui Dragnea: „Sunt șocat …”

Liviu Dragnea a fost condamnat astăzi la 3 ani și sase luni de închisoare cu executare. Imediat după condamnare au început să apară reacții. Secretarul general adjunct al PSD spune că este șocat de decizia luată astăzi de instanță.

”Sunt șocat. Nici nu pot sa am o reactie logica dupa ce am auzit decizia. Este absolut ingrozitoare. Eu personal ca si alti colegi aveam un raspuns pentru spatiul public in varianta achitarii.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi că sentinţa în cazul liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, este „absolut îngrozitoare”, menţionând că este şocat.

Codrin Ștefănescu a spus că nu era pregătit pentru o asemenea decizie

„Practic, nu am niciun comentariu. Nu aveam un răspuns pregătit o astfel de decizie, aveam un răspuns pentru achitare şi mi s-ar fi părut un lucru normal.

În condiţiile de faţă, nu pot să spun decât că nu mi-am revenit din şocul ştirii în sine, deciziei în sine şi nu pot să spun decât că este absolut îngrozitoare această sentinţă, urmează să vorbim şi noi cu colegii şi să avem un răspuns mai ferm în ceea ce priveşte situaţia de acum”, a precizat, pentru AGERPRES, Codrin Ştefănescu.

El a spus că nu crede că multă lume din partid se aştepta la această decizie.

„În primul rând, este prima instanţă, mai este o instanţă şi se pot întâmpla foarte multe lucruri în a doua instanţă. În orice caz, este şocantă şi decizia primei instanţe şi nu cred că multe lume din partid se aştepta la aşa ceva”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Citește și Liviu Dragnea Condamnat. Reacția lui Traian Băsescu „Trebuie să pleci acum!”

Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top