Connect with us
Mihai-Cristian Mărculescu a fost împuternicit de Dacian Cioloș în funcția de director general al DGPI. Decizia a fost înregistrată în Monitorul Oficial.

Politic

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu, noul director general al DGPI

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu a fost împuternicit de Dacian Cioloş în funcţia de director general al DGPI. Numirea în funcție a venit la propunerea ministrului de Interne, Dragoş Tudorache.

Așadar, colonelul Mihai-Cristian Mărculescu a fost împuternicit în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă. Instituția se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Mihai-Cristian Mărculescu, director general al Direcției Generale de Protecție Internă

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu este noul director general al DGPI. Acesta a fost împuternicit, joi, de premierul Dacian Cioloş.

Potrivit, deciziei, care a fost publicată în Monitorul Oficial, împuternicirea a fost făcută la propunerea ministrului de Interne, Dragoş Tudorache.

Premierul Dacian Cioloş l-a demis, miercuri, pe Mihai Cristian Mărculescu din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit news.ro.

Mihai Cristian Mărculescu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă a MAI pe 30 august, printr-o decizie a prim-ministrului, după ce Rareş Văduva a fost eliberat din funcţie.

Citește și: Dacian Cioloș i-a eliberat din funcții pe șefii DIPI

De asemenea, tot miercuri, au fost eliberaţi din funcţiile de subsecretari de stat la DIPI Cătălin Gâdici şi Marius-Haientz Patriche, cei doi fiind numiţi în funcţii în acelaşi timp cu Mărculescu.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top