Connect with us
Dacian Cioloș îl atacă pe Liviu Dragnea pentru declarațiile acide pe care șeful PSD le-a făcut la adresa cabinetului tehnocrat.

Politic

Dacian Cioloș îl atacă pe Liviu Dragnea

Dacian Cioloș îl atacă pe Liviu Dragnea pentru declarațiile acide pe care șeful PSD le-a făcut la adresa cabinetului tehnocrat. Premierul, încă în funcție, nu s-a sfiit să-l contreze pe liderul social-democraților pentru acuzele aduse.

Dacian Cioloș îl atacă pe Liviu Dragnea: „Acest guvern nu a pierdut bani, dimpotrivă!”

Șeful guvernului tehnocrat care își va încheia în curând mandatul a argumentat tăios: „Acest Guvern a crescut rata de absorbție cu peste 20%. De la 58%, cât au reușit toate guvernele precedente începând cu 2007, la aproape 82% în prezent. De asemenea, Guvernul Cioloș a adus în țară investiții străine directe în valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decât în anul precedent. De asemenea, România are o creștere economică de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeană în condiții de stabilitate macro-economică.”

Citește și: Senatorii USR îi cer lui Dacian Cioloș să trimită dosarul Roșia Montană la UNESCO

Inițial, Liviu Dragnea caracterizase administrația Cioloș, drept „guvernul zero”. Mai mult decât atât, el a afirmat că securitatea națională a fost grav afectată de deciziile luate de guvernul interimar, numit în urmă cu un an. Președintele PSD a ținut să înțepe inclusiv serviciile secrete, despre care spune că ar fi trebuit să se sesizeze în legătură cu acțiunile lui Dacian Cioloș.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top