Connect with us
Daniel Constantin: Tăriceanu să se informeze;În sală,doi şefi SIE

Politic

Daniel Constantin: Tăriceanu să se informeze. În sală, doi şefi SIE

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminică, după ce Călin Popescu Tăriceanu l-a numit “cântăreţ al binomului”, că l-a rugat pe acesta să se informeze de la oamenii apropiaţi cu care colaborează, afirmând că în sala de şedinţă a BPC erau doi foşti şefi ai SIE, Harnagea şi Meleşcanu.

“Chiar am râs de acest lucru pentru că în sală erau doi şefi ai SIE, domnul Harnagea şi domnul Meleşcanu. Şi l-am rugat pe domnul preşedinte Tăriceanu să se informeze pentru că are oameni apropiaţi cu care colaborează şi să se informeze mai bine. Este foarte uşor ca din înâlţimea domniei sale să pună etichete care nu au nicio legătură cu realitatea. (…)

Am încercat în această perioadă să demonstreze sau să mă impun pe zona profesională, să încerc să spun că în economie fără cel de-al doilea motor care se numeşte investiţii nu putem să mergem mai departe”, a declarat copreşedintele ALDE Daniel Constantin, solicitat să comenteze acuzaţia care i-a fost adusă de Călin Popescu Tăriceanu, care l-a numit “cântăreţ al binomului”.

Daniel Constantin a afirmat că Tăriceanu încalcă el însuşi principiul pe care îl susţine “toată ziua la televizor”.

“Nu cred că este suficient ca toată ziua să spui la televizor că te lupţi împotriva (încălcării-n.r.) drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti şi să spui în felul acesta că eşti liberal, încălcând tu însuţi principiul pe care îl anunţi”, a mai spus Constantin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top