Connect with us
Declarații Călin Popescu Tăriceanu la numai câteva ore de la conturarea cabinetului Sorin Grindeanu. El a fost invitat la România TV...

Politic

Declarații Călin Popescu Tăriceanu – dezvăluiri despre Klaus Iohannis

Declarații Călin Popescu Tăriceanu la numai câteva ore de la conturarea cabinetului Sorin Grindeanu. Invitat în studiourile România TV, șeful ALDE a discutat despre relația cu Iohannis pre și post alegeri.

UPDATE, ora 22:04: Vom încerca o restructurare a mentalității la nivelul celor mai importante instituții ale statului. Trebuie să încetăm să mai cumpărăm de la străini, în condițiile în care firmele noastre fac produse identice de o calitatea comparabilă, la un preț mai mic. Este necesar să dăm exemplu românilor să aibă încredere în industria autohtonă, altfel nu putem crește.

UPDATE, ora 22:00: Cabinetul Grindeanu va face exact ce este așteptat de la el. El o să aplice întocmai angajamentele luate în programul de guvernare. Cetățenii sunt cei care au girat pentru acest program, iar noi, domnul Grindeanu și toate celelalte elemente implicate nu vom face decât să muncim în direcția setată de programul de guvernare.

Declarații Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu: „Eram pregătiți să demarăm procedura de suspendare a președintelui. Nu a lipsit mult. Iohannis nu a vrut să accepte înfrângerea și de aceea acțiunile sale au devenit disperate.”

„În cadrul discuțiilor cu președintele au fost momente când am fost amenințați.”

Referitor la refuzul primei propuneri și anume Sevil Shhaideh, Tăriceanu a comentat: „Nu pot trece cu vederea jignirile lui Iohannis. Acest om nu înțelege realitatea politică. El are un plan de blocare a accesului la putere. Dar, de data aceasta nu i-a mers.”

Citește și: Declarații Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor

Continue Reading
You may also like...

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top