Connect with us
Declarații Liviu Dragnea la numai câteva ore de la conturarea cabinetului Sorin Grindeanu. El a fost invitat la Antena 3...

Politic

Declarații Liviu Dragnea – dezvăluiri despre cabinetul Grindeanu

Declarații Liviu Dragnea la numai câteva ore de la conturarea cabinetului Sorin Grindeanu. Invitat în studiourile Antenei 3, președintele PSD a tratat mai multe subiecte.

UPDATE, ora 21:55: Vreau să reiterez cele spuse pe tot parcursul campaniei și după terminarea acesteia. Unicul meu scop este punerea în practică a programului de guvernare. Nu mă intersează președinția, nici postul de premier.

UPDATE, ora 21:39: Le respect opinia liderilor de sindicat care spun că acesta e un guvern de tranziție sau de cursă scurtă. Nu sunt neapărat de acord, dar respect părerea lor. Cred că longevitatea guvernului va fi dată de capacitatea sa de a-și duce la bun sfârșit planurile.

UPDATE, ora 21:36: Trebuie exclus haosul din rândul manualelor școlare. Este o oarecare mafie care trebuie eradicată. Este inadmisibil să lăsăm informații greșite să pătrundă în manuale și apoi în mințile copiilor.

UPDATE, ora 21:34: Numirea Olguței Vasilescu vine ca urmare a unor sondaje de opinie. Oamenii sunt cei care au impulsionat-o să accepte portofoliul din cabinetul Grindeanu. Ea este foarte decisă să schimbe zona socială a muncii unde există deficiențe mari.

UPDATE, ora 21:32: Mediul fiscal se va îmbunătăți, vă garantez. Limbajul doamnei Turcan este foarte nociv, mai ales că vine din partea unui președinte de partid. Noi nu ne pierdem vremea să combatem opiniile liberalilor, ci preferăm să ne ocupăm de programul de guvernare.

UPDATE, ora 21:29: Referitor la înregistrările cu Traian Băsescu, cred că trebuie să aflăm exact ce s-a întâmplat. Eu am identificat un mecanism și e mai mult decât necesar să se facă lumină în această problemă.

UPDATE, ora 21:24: Sevil Shhaideh se bucură de o mare simpatie. E păcat că a fost tratată cu asemenea lipsă de respect. Președintele trebuie să explice motivele pentru care doamna Shhaideh nu a fost compatibilă cu postul de premier.

UPDATE, ora 21:15: Motivul pentru care cabinetele Shhaideh și Grindeanu sunt oarecum diferite este că am nevoie de anumiți oameni la partid.

Declarații Liviu Dragnea

Liviu Dragnea: „Referitor la înregistrarea cu Traian Băsescu, în care vorbește despre Coldea și Koveși, consider că instituțiile statului sunt datoare să investigheze.„

Primele măsuri pe care le vom adopta vor fi cele de relaxare fiscală. Totodată, majorările salariale privind venitul brut vor intra în vigoare foarte curând. Iar în ceea ce privește pensiile, cele sub 2000 lei vor beneficia de impozit pe venit zero. Iar pensiile peste 2000 vor avea impozit pe venit 10%.

Citește și: UPDATE: Lista OFICIALĂ de miniștri din Guvernul Grindeanu

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top