Connect with us
Președintele Iohannis: Este timpul să ne gândim la un plan de relaxare, când condițiile vor fi îndeplinite

Politic

Declarații Președinte Klaus Iohannis – Anunț de ultimă oră

Klaus Iohannis, Președintele României și-a început declarația de presă cu un gând bun și o încurajare pentru cei din Suceava, care au fost izolați de ordonanța militară nr. 5. Mai jos sumarul declarațiilor făcute de președinte. Iohannis încurajează medicii și le promite sprijin cu materiale și toate uneltele necesare în lupta cu coronavirus. Declarația video la final de articol.

Klaus Iohannis a ținut să se adreseze și medicilor și le-a transmis

„Știu că vă este greu, dar voi sunteți prima linie de apărare în lupta cu coronavirus. Suntem alături de voi și vă asigurăm tot ce aveți nevoie pentru a trata pacienții.”

Mesajul președintelui pentru Suceveni

„Dragi suceveni, decizia autorităților este cea corectă. Dar, dragi suceveni, nu sunteți singuri, suntem cu toții în gând alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava și comunele din jur să și ajungă acolo. Însă, vă rog din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun. Respectați normele de deplasare, respectați normele de igienă, respectați normele de distanțare socială. Nu ieșiți din casă decât atunci când este absolut necesar. Când vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați. Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului. Nu uitați, suntem alături de voi”, a transmis Iohannis.

Președintele României spune că a cerut guvernului să aloce banii cât mai rapid spre spitale pentru a fi fonduri necesare pentru echipamentele de protecție pentru medici.

De asemenea acesta a cerut Ministerului Sănătății să instruiască corespunzător personalul din spitale pentru a limita infectarea cu COVID-19.

Președintele Iohannis le mai cere românilor să respecte măsurile luate de autorități pentru că doar așa vom putea trece împreună peste pandemie.

Sumar declarații președinte Klaus Iohannis

  • Transmis un gând bun medicilor care aveți grijă de pacienți, iar noi autoritățile facem tot ce e nevoie pentru a vă asigura materialele de care aveți nevoie
  • Chiar adineauri am încheiat o întâlnire de lucru cu Ludovic Orban, Marcel Vela, Raed Arafat, am discutat situația din Suceava, suntem conștienți de situația de acolo și vrea să vă asigur că noi ne facem treaba
  • Au început să sosească de peste tot maști, halate, materiale de protecție
  • Acestea vor ajunge în cel mai scurt timp în spitale
  • Am solicitat să se facă astăzi instructaj în spitale
  • Am solicitat să se aloce bani pentru spitale pentru a putea continua achizițiile. Iată deci autoritățile își fac treaba.
  • Dacă respectați măsurile impuse de autorități, împreună vom trece peste această perioadă grea

VIDEO LIVE: Klaus Iohannis anunț de ultimă oră

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top