Connect with us
Deputatul Florin Roman și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL

Politic

Deputatul Florin Roman și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL

Deputatul liberal Florin Roman a anunțat luni că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL.

„Am înaintat astăzi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal după o îndelungă chibzuinţă. Atunci când începi să constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corectă, iar majoritarii trebuie să-şi asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri”, a scris Roman, luni, pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: PNL anunță o moțiune de cenzură contra Guvernului Dăncilă. Cum răspunde PSD

El arată că va rămâne în continuare „acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD”.

Citește și: CSM a cerut Inspecției Judiciare să facă verificări, după ce Liviu Dragnea i-ar fi amenințat pe procurori

„Tocmai pentru a nu pune PNL intr-o situație delicata. Voi rămâne in continuare același deputat de opoziție incisiv la adresa PSD!”, a mai scris Florin Roman pe pagina sa de socializare.

Înainte de a scrie că își dă demisia, acesta a scris despre președintele PSD, Liviu Dragnea

„Amenințările fără precedent ale lui Liviu Dragnea la adresa procurorilor, judecătorilor, ziaristilor și liderilor opoziției ar trebui sa aibă o singura consecință într-o țară normală: demisia președintelui Camerei Deputatilor! E clar ca pentru a scapă de pușcărie, Dragnea este dispus sa spulbere Romania.
Cred ca omul are o strategie perfida: dacă este condamnat, el joaca acum și cartea nebuniei! Pentru ca e clar ca Dragnea nu e cu toate țiglele pe casa. Fiecare dintre noi este obligat sa reacționeze pentru a stopa nebunia lui Dragnea, care da Romania cu 20 de ani înapoi și care ne izoleaza de lumea civilizata.

Poate la alegerile următoare, moftangiii vor înțelege ca democrația se apăra prin participare la vot, nu prin comoditate. Totul a plecat de la prezenta scăzută la vot…iar coșmarul continua!

Astăzi, CSM a cerut Inspecției Judiciare să facă verificări, după ce președintele PSD ar fi făcut amenințări la adresa procurorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top