Connect with us
Doliu în PSD. Un lider din Zalău a murit la numai 36 de ani

Politic

Doliu în PSD. Un lider din Zalău a murit la numai 36 de ani

Este doliu în PSD după ce liderul Organizației de Tineret și Zalău a murit la numai 36 de ani, după ce a stat mai mult de 100 de zile în comă. Bărbatul a suferit un grav accident pe data de 25 ianuarie.

Doliu în PSD. Un lider din Zalău a murit la numai 36 de ani

Dan Chiș a suferit un accident cumplit pe 2 ianuarie și de atunci se afla în comă. Familia a făcute demersuri să îl transfere la un spital din Germania, însă planurile lor au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Dan Chiş, preşedintele TSD Zalău şi fost şef al Cancelariei Prefectului, a murit în noaptea de 5 mai, după ce a stat 102 zile în comă, în spitale din Cluj-Napoca şi Zalău.

Din nefericire președintele organizației de tineret a PSD Zalău a suferit un accident atunci când se afla într-un tractor fără cabină, în curtea părinților săi. Din pricina terenului accidentat, utilajul în care se afla Dan Chiș s-a răsturnat  și a fost prins sub tractor.

Când medicii de la SMURD au sosit la fața locului bărbatul nu avea semne vitale, însă echipajul a făcut tot posibilul să îl readucă la viața, resuscitându-l mai bine de jumătate de oră.

„De astăzi, suntem mai singuri, mai trişti, mai săraci. Cuvintele sunt de prisos pentru că nimic nu poate înlocui măcar simpla prezenţă, nimic nu poate înlocui un zâmbet sau o vorbă, cum nimic nu-i poate înlocui dezinvoltura şi optimismul. Am sperat cu toţii până în ultima clipă într-o minune. Dumnezeu l-a ales să fie o stea care să strălucească sus, în Univers. Rămâne un gol imens aici, pe Pământ. Mai ales în familia lui. Drum lin printre stele, Dane! Ne va fi dor de tine şi vom păstra vii în sufletul nostru amintirile multe, multe care ne-au rămas! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun şi tânăr! Sincere condoleanţe familiei! Suntem alături de voi!”, este mesajul transmis de către foştii săi colegi din TSD Zalău.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top