Connect with us
Ecaterina Andronescu a comentat desemnarea lui Sorin Grindaru ca premier. Fostul ministru al Educației a salutat gestul lui Iohannis.

Politic

Ecaterina Andronescu, despre desemnarea lui Sorin Grindaru: „Era prea mare încordarea”- EXCLUSIV

Ecaterina Andronescu spune că desemnarea premierului în acest mod este de salutat. Fostul ministru al Educației spune că era prea mare încordarea și așteptarea.

„Am salutat gestul, pentru că într-un fel este descătușare. Era prea mare încordarea și așteptarea. Pe lângă faptul că a semnat decretul a făcut un lucru bun nu pentru noi, cei de la PSD, ci pentru cei care urmăresc cu foarte mare atenție ce se întâmplă în țară.

În același timp era nevoie să fie grăbită formarea noului Guvern, pentru că uitați-vă ce se întâmplă cu leul. E în cădere și față de euro și față de dolar și probabil că nu sunt puțini oameni afectați de această situație. Și atunci obligația celor care își asumă poziții decizionale este să grăbească reinstaurarea situației de normalitate și să elimine această stare de așteptare. Așteptare care nu avea nimic palpabil încă.

Într-o situație extrem de corectă într-un fel ar fi respectat cutuma. Este premierul României și mi se părea că este cât se poate de firesc. Nu știu dacă sărbătorile pot să fie o scuză în această direcție sau așa a hotărât președintele pentru acest moment.”, a comentat Ecaterina Andronescu pentru huff.ro.

Ecaterina Andronescu – unde va petrece Revelionul

Ecaterina Andronescu petrece Revelionul cu familia. Fostul ministru al Educației a spus că va merge în vizită la rude dacă vremea va fi bună. În exclusivitate pentru huff.ro, Ecaterina Andronescu a transmis și un mesaj pentru români.

„Dacă vremea este bună o să fac un drum până la Severin să-mi văd rudele. Dacă vremea este potrivnică o să rămânem în București, în familie.”, a declarat Ecaterina Andronescu în exclusivitate pentru Huff.ro.

Fostul ministru al Educației a transmis și un mesaj pentru români.

Citește și: Lista deputaților și senatorilor care au intrat în Parlament

„Mă bucur că pot să mă adresez prin intermediul dumneavoastră doamnelor și prin doamne tuturor familiilor lor și să le urez un an în care toate așteptările să fie împlinite, un an în care să fie toți sănătoși toți cei dragi, un an în care să le fie mai bine și România să fie mai respectată în lume.”, a mai spus fostul ministru al Educației.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top