Connect with us
Ecaterina Andronescu: "E clar că anul școlar îngheață, dacă profesorii vor fi în șomaj tehnic!"

Politic

Ecaterina Andronescu: „E clar că anul școlar îngheață, dacă profesorii vor fi în șomaj tehnic!”

Ecaterina Andronescu susține că măsurile luate până acum sunt doar „din pix” Și că acestea pot afecta pe termen lung și foarte lung economia și învățământul românesc.

„Aș vrea să fac următoarele comentarii: dacă se ajunge la șomaj tehnic în învățământ, automat anul școlar și universitar îngheață! CAre sunt consecințele? Cine își asumă să sacrifice un an din viața unui elev sau al unui student? Este un lucru extrem de important!

Apoi, cine a făcut evaluările să vadă cât usnt cheltuielile pentru refacerea acestui an? Sunt niște lucruri din pix la care nimeni nu s-a gândit! Apoi ce se întâmplă cu economia? Pentru că sigur se îngheață anul. Ce se întâmplă cu economia dacă un an de zile nu primește nicio resursă umană”, spune Ecaterina Andronescu.

Vă reamintim că până la aceste momente nu s-a luat nicio decizie în ceea ce privește situația anului școlar care în scurt timp urmează să se încheie. Starea de urgență fiind prelungită, lucurile din jurul nostru nu vor avea șansa de a se schimba, astfel că oamenii, elevii și studenții își vor continua activitățile acasă.

Mediul online este exploatat la maximum, însă oricât s-ar încerca nu poate fi egalat cu activitățile reale. Pentru elevi și mai ales pentru cei aflați în ani terminali reprezintă o problemă foarte mare posibilitatea înghețării anului școlar, dar și amânarea încheierii acestuia în iunie.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Eliza popescu

    2020-04-10T08:32:24+03:00 at 8:32

    Din alăturarea unor rânduri nestinse in furtuna sentimentelor despărțite de alegerea evitata a societății meschine certata cu frumusețea căderii în păcat atragem premise călăuzite care desfac utilitatile întoarse scopurilor zilnice. Uneori primești răutate cu imediata palmă ca trezirea în servitudinea către un om pe care îl vei servi toată viata constant. Nimic nu schimba relația cu stăpânul conținut în vocale porunci anunțate sa le îndeplinești.

  2. Popescu

    2020-04-09T15:39:31+03:00 at 15:39

    Nu mai sunteți ministru, ați avut timp 31 de ani sa faceți ordine și curățenie, igienizare , eradicat impostura și combaterea plagiatului, lăsați pe alții. Faceți-va un bilanț cu ce ați făcut bine și ce ați făcut rău, câte plusuri și câte minusuri in activitate aveți, retrageți-va la pensie, nu va va regreta nimeni decât camarila din învățământ promovată de dumneavoastră. Un adevarat om de știință și profesor nu aleargă pe la televiziuni unde stati ore întregi, uneori mai și ațipiți. Locul omului de știință este in laborator, locul profesorului este la catedra. Ca sa faceți tot ce faceți corect și cu folos ar fi necesar ca ziua sa aibă 200 de ore , poate chiar mai mult dacă cineva ar face o normare corecta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top