Politic

Ecaterina Andronescu, în lacrimi la televizor. Ce mărturisire a făcut vicepreședintele PSD

Vicepreședintele PSD, mărturisiri emoționante. Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a vorbit joi despre dosarul în care a fost cercetată de DNA. Este vorba despre celebru dosar Microsoft.

Vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, Andronescu s-a referit la perioada în care a fost urmărită penal.

Ecaterina Andronescu a dezvăluit că au fost momente în care mergea pe stradă și diverse persoane spuneau „Uite-o și pe penala asta!”.

„Asta după o carieră pe care am construit-o în așa fel încât să nu-mi poată reproșa nimeni nimic. Nu vreau să mai trăiesc așa ceva. Mă duceam în fața studenților.

Ecaterina Andronescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada de urmărire penală

Mă întrebam oare câți dintre studenții mei cred acuzațiile? Dar atmosfera a fost foarte bună, nu am cum să nu le fiu recunoscătoare colegilor și studenților mei pentru că m-au crezut întotdeauna”, a declarat Andronescu.

„Cine îmi dă mie înapoi frământările prin care am trecut sau când treci pe lângă cineva și îți spune: ‘uite-o și pe penala asta!’

Totul după o carieră pe care mi-am făcut-o astfel încât nimeni să nu aibă ce să îmi poată reproșa. Nu vreau să îmi mai aduc aminte pentru că simpla amintire mă scoate dintr-o stare de normalitate. Vreau să cred că a fost un vis urât din care m-am trezit. Nu a fost real.

A fost un moment foarte delicat. Mă duceam în fața studenților și mă gândeam oare câți dintre studenții mei ar putea să creadă așa ceva?” a declarat Andronescu la Antena 3.

Ecaterina Andronescu a fost scoasă de sub urmărire penală, pe motiv că nu există probe pentru acuzațiile care i se aduceau: abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Citește și Accident grav la ieșirea din Vlădeni. Cine sunt victimele încarcerate

Accident înfiorător la ieşirea din Vlădeni, după o depăşire inconştientă! Sunt mai multe victime iar traficul în acest moment pe DN1 este blocat total.

Accident la Vlădeni, judeţul Braşov, în urmă cu puţin timp, pe DN1. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Accidentul s-a produs la kilometrul 188+200, la ieşirea din localitatea Vlădeni, judeţul Braşov.

Pe contrasens a intrat în coliziune puternică cu un autocamion

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pătruns pe contrasens,

În urma accidentului de la Vlădeni, două persoane din autoturism au fost rănite, dintre care una este momentan încarcerată.

La această oră, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-01-26T10:02:27+02:00 10:02

Share
Scris de
Mihai Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More