Connect with us
Elena Udrea: A venit vremea să îmi iau rămas bun

Politic

Elena Udrea: A venit vremea să îmi iau rămas bun

Elena Udrea, la împlinirea a 43 de ani: A venit vremea să îmi iau rămas bun… a venit vremea unui nou început

Elena Udrea anunţă, că la împlinirea a 43 de ani şi la capătul a 13 de în politică, este vremea pentru un nou început, precizând că nu are regrete şi că, dacă ar putea, ar lua-o de la început, chiar dacă unele lucruri nu le-ar mai face la fel.

”Vă mulţumesc pentru urările de bine pe care mi le-aţi făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani… Ultimii treisprezece ani din viaţă mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aş fi cu treisprezece ani în urmă, aş lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aş face diferit. A fost viaţa pe care mi-am dorit-o”, a scris, luni, Elena Udrea pe Facebook.

Fostul deputat lasă să se înţeleagă că părăseşte domeniul politicii şi îşi ia rămas bun de la cei care i-au urmărit evoluţia în politică. ”Îmi asum tot şi mai ales ceea ce sunt. Mulţi mă apreciaţi, şi mai mulţi mă urâţi. Vă mulţumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordaţi! Am fost treisprezece ani împreună şi este cu adevărat o onoare pentru mine. Aţi însemnat mai mult decât familia mea, aţi contat mai mult decât cei apropiaţi mie. V-am aparţinut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun… a venit vremea unui nou început”, mai scrie fostul ministru.

Elena Udrea a candidat ca independentă pentru un nou mandat de deputat în Bucureşti însă nu a reuşit să intre în Parlament.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top