Politic

Eugen Tomac îi ia locul lui Traian Băsescu de la șefia PMP

Eugen Tomac a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP) în locul lui Traian Băsescu.

Noul preşedinte executiv al partidului este Marius Paşcan, iar secretar general este Dorel Onaca.

Printre vicepreşedinţii partidului se numără Petru Movilă, Cătălin Cristache, Cătălin Bulf, Gabriela Dobrotă, Mircea Sămărtinean, Clement Negruţ, Ionuş Simionca.

Vineri, Traian Băsescu a anunțat că renunță la șefia partidului PMP din cauza vârstei.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că va rămâne un partener al Partidului Mişcarea Populară şi senator al partidulul. Fostul Președinte al României a dezvăluit că a venit timpul să predea ştafeta unei noi echipe de conducere a formaţiunii.

„Mâine (sâmbătă – n.r.) vom avea un congres, un congres în care vom alege o nouă conducere a partidului. Eu voi rămâne partenerul Partidului Mişcarea Populară şi senator al Partidului Mişcarea Populară.

Citește și: Traian Băsescu, despre retragerea din politică. Președintele PMP a făcut anunțul astăzi

Cu certitudine, conducerea ce va fi aleasă mâine la congres va avea oricând deschisă uşa biroului meu să ne sfătuim, să-mi dau cu părerea. Dar, la 67 de ani, a venit timpul, îi împlinesc în noiembrie, să predau ştafeta şi să rămân pe lângă cei care vor conduce partidul.

Traian Băsescu a vorbit vineri despre alegerea noii echipe de la șefia PMP

În orice caz, să ştiţi că în România a trecut vremea partidelor de lider, nu pentru că nu ar mai fi posibil să crească un partid cu un lider, dar s-au terminat, nu mai sunt.

Şi atunci, mâine, la congres, trebuie să alegem o echipă, o echipă de oameni care au arătat până acum că vor să facă politică, o echipă de oameni capabili să facă politică şi care să se dedice politicii în perioada următoare şi să-şi asume responsabilitatea alegerilor care vor fi în 2019 şi 2020″, a spus Traian Băsescu, vineri, la conferinţa de alegere a preşedintelui PMP Diaspora. Citește continuarea AICI.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More