Connect with us
Firea, despre solicitarea preşedintelui de demisie a premierului Viorica Dăncilă: "Este o acţiune...

Politic

Firea, despre solicitarea preşedintelui de demisie a premierului Viorica Dăncilă: „Este o acţiune…

Solicitarea de demisie a premierului Viorica Dăncilă, din partea şefului statului, este o acţiune anticonstituţională, a declarat joi vicepreşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

„Este o acţiune anticonstituţională”, a spus Gabriela Firea la Parlament, întrebată cum comentează solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis, care i-a cerut de trei ori demisia Vioricăi Dăncilă din funcţia de premier.

Întrebată dacă este dreptul constituţional al preşedintelui de a solicita acest lucru, Gabriela Firea a spus: „Având în vedere amabilitatea domnului preşedinte faţă de mine la Ziua Europei – 9 mai – mă abţin să fac alte comentarii.

Amabilitatea şi politeţea de care a dat dovadă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că îşi menţine opinia că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze.

Întrebat dacă îşi menţine opinia că Dăncilă ar trebui să demisioneze, şeful statului a răspuns: „Evident că da”.

Citește și: Klaus Iohannis, declarație dură: “Solicit demisia premierului Viorica Dăncilă”

Dăncilă, despre întâlnirea cu Iohannis: Nu mi-a mai cerut demisia

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis nu i-a solicitat demisia la întâlnirea de marţi de la Palatul Cotroceni, şeful Executivului răspunzând astfel la o întrebare pe care i-a adresat-o Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, după o întâlnire pe teme economice la care au participat cei doi demnitari, la Palatul Parlamentului.

„Nu, domnule preşedinte, nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru domnului preşedinte.

Nu, a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă,

Pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să-l pună în practică”, a precizat Dăncilă.

1 Comment

1 Comment

  1. eva vanvossen

    2018-05-17T14:36:04+03:00 at 14:36

    Doamna Firea-Vranceanu-Pandele,am senzatia ca dumneata nu mai esti ancorata deloc in realitatea vietii,este?Cam cine te imaginezi dumneata ca ai fi?!oare o mare lady,cineva cu sange albastru…sau vreo somitate in stiinta?!Doamna,dumneata nu esti altceva decat o femeie cu mintile luate de aburii ambitiei,in fond o tata de periferie!da’ cine naiba erai dumneata de trebuia obligatoriu sa ,,dai mana cu bunica mare”?!ce,erai in salonul dumitale cu Pandele?!Mai Albinuta,stai naibii in banca ta ca dupa niste ai vei fi tot subiect de glume,,decat” atat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top