Connect with us

Politic

Florin Iordache, gest obscen în Parlament! Totul a fost filmat

Florin Iordache a reușit să îi șocheze miercurii pe toți membrii din plenul Parlament, după ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile justiției.

La finalul discursului său din Parlament, Florin Iordache, fost ministru al Justiției și cunoscut pentru OUG 13, le-a arătat degetele mijlocii de la ambele mâini celor din USR și PNL.

Imediat după acest incident, deputatul USR Stelian Ion a protestat la microfonul plenului:

”Președintele secției speciale de unificare, sistemtizare a legislației justiției tocmai a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari ai României, care nu se reprezintă singuri, care-i reprezintă pe zecile, sutele de mii de români care i-au votat.

Deci acele gesturi obscene, domnule Florin Iordache, nu ni le arătați nouă, le arătați românilor pe care i-ați tratat cu gaze lacrimogene pe 10 august. Deci vreți să-i băgați și la închisoare, că protestează, vreți să-i transformați în infractori, îi bateți și le arătați și gesturi obscene. Ăsta-i tratamentul pe care-l aplicați românilor.” – a spus deputatul USR.

După incident, Iordache a declarat că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut “semne obscene” cu mâinile către colegii de la USR.

„Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?”, a afirmat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor prezenți, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat:

„V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul”, a mai spus Iordache.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top