Connect with us
Gabriela Firea, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare

Politic

Gabriela Firea, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare

Gabriela Firea a postat în urmă cu câteva minute un mesaj, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare. După ce liderul PSD a fost trimis la închisoare pentru 3 ani și 6 luni, Firea crede că PSD trebuie să învețe o lecție.

Primarul Bucureștiului este de părere că PSD trebuie să-și revizuiască strategia și modul cum face politică.

Ne aflăm într-un moment de răscruce și avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluția noastră ca partid, dar și ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge și asupra țării, implicit.

Citește și: Cătălin Rădulescu: „Dacă PSD câștiga alegerile, Liviu Dragnea era achitat”

Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci si a modului de a face politica.”

Gabriela Firea: Oamenii au alte așteptări

Gabriela Firea despre condamnarea lui Liviu Dragnea si strategia PSD

Gabriela Firea despre condamnarea lui Liviu Dragnea si strategia PSD

„Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci și de transformările majore care au avut loc în societate.

Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptățite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient.”

Gabriela Firea: Uman regret ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a dus războaie mari și lungi cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dar aceasta s-a abținut la a face multe comentarii referitoare la sentința judecătorilor. Despre condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, Firea a declarat că uman regretă ce i se întâmplă.

Citește și: Irina Tănăse, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare

„Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane și nu pe o largă consultare în partid și în societate, riscăm să pierdem mult mai mult.

Uman, regret situația grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău și că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanți și votanți. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania in UE si NATO. Cred ca trebuie sa ne întoarcem la oameni, tineri și seniori, să-i ascultăm mai mult. Și sigur se vor reîntoarce și ei la noi. Important este să nu ne sfâșiem între noi, pentru putere. Solidaritatea și învățarea lecției să ne fie cuvintele de ordine.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top