Connect with us
guvernul tudose

Politic

Guvernul Tudose la EVALUARE! Ce miniștri ar putea fi schimbați! Anunțul lui Liviu Dragnea

Miniștrii din Guvernul Tudose vor fi evaluați într-o ședință convocată de CExN al PSD în data de 29 septembrie, la Sucevița. Liviu Dragnea a precizat că el nu va propune nicio remaniere, dar s-a arătat nemulțumit de unii miniștri.

Dragnea a criticat mai ales ideea manualului de Educație Fizică și Sport, inițiat de Liviu Marian Pop.

Președintele PSD l-a criticat, public, și pe ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, în contextul discuțiilor despre obligarea companiilor să mărească salariile brute ale angajaților după eliminarea contribuțiilor angajatorilor.

Potrivit șefului social-democraților, evaluarea Guvernului Tudose se va face „exact așa cum s-a făcut și evaluarea precedentă”, adică „pe ministere, pe programul de guvernare, pe acțiuni, pe măsuri și pe respectarea lor”. Cu alte cuvinte, și de data aceasta miniștrii și premierul vor fi evaluați de Darius Vâlcov, cel care care a conceput și programul de guvernare al PSD.

La întrebarea jurnaliștilor „ați avut până acum vreo discuție cu Darius Vâlcov?”, liderul PSD a răspuns: „Da”. „Sunt semne bune”, a arătat Dragnea, adăugând că premierul Mihai Tudose este la curent cu acest lucru.

Citește și: Liviu Dragnea, răspuns HALUCINANT: “Plec cu sacoşa”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top