Connect with us
Ion Crăciunescu s-a stins din viață. Este doliu în lumea politică

Politic

Ion Crăciunescu s-a stins din viață. Este doliu în lumea politică

Este doliu în lumea politică din România după moartea unui important lider PNL. Ion Crăciunescu, fost lider al PNL Gorj, a decedat!

Organizaţia din care a făcut parte şi-a exprimat regretul faţă de dispariţia acestuia.

Ion Crăciunescu, fost vicepreşedinte al PNL Gorj şi consilier judeţean în mandatul 2008-2012, s-a stins din viaţă.

Organizaţia judeţeană Gorj a Partidului Naţional Liberal îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndurerate.

Citește și Doliu pentru o celebră jurnalistă după ce i-a murit soţul

Nic Sârbu, soţul jurnalistei Simona Tache s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Jurnalistul a lucrat mulţi ani la Academia Caţavencu.

Anunţul morţii lui Nic Sîrbu a fost făcut pe o pagină de socializate chiar de soţia acestuia, Simona Tache. Jurnalista spune că ultimul an a însemnat o uriaşă suferinţă pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani.

“Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație.

Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului.

Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală”, a scris Simona Tache pe Facebook.

Nic Sârbu a intrat în presa de știință în 1985

Atunci când a început să publice probleme în Gazeta Matematică. În 2005 s-a angajat la Academia Cațavencu, unde a creat o pagină de știință.

Când echipa de la Academia Caţavencu a fondat Cațavencii, în vara lui 2011, a început și el să lucreze acolo. De asemenea, Nic Sârbu a făcut și voluntariat pentru ONG-­uri, a predat lecții de fizică și astronomie pentru copii de 12-­14 ani din familii defavorizate.

“Drum bun, dragule Nic. Îmi vor lipsi discuţiile noastre, simţul tău blând al umorului, dispoziţia ta de a povesti şi explica luna şi stelele, răbdarea fără de sfârşit şi, mai presus de toate, bunătatea ta intensă, nicicând în pericol de a se consuma.

Dintre toate cele pe care le-am învăţat de la tine, această bunătate, din care ai făcut o religie personală şi despre care spuneai că e lucrul cel mai important din lume, va rămâne mereu cu mine”, a scris cunoscutul jurnalist Adrian Georgescu.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară

“S-a dus şi Nic Sârbu, unul dintre cei mai buni, mai demni, mai deştepţi oameni pe care am avut onoarea să-i cunosc. A suferit mult, din greu, dar nu a lăsat să se vadă.

Unul dintre cei mai mişto Caţavenci nu mai este cu noi. A plecat la doar 43 de ani. Drum lin, Nic! Voi veni să te văd. Şi să-i transmiţi Simonei mele că am simţit că încă mai are grijă de mine şi Clyde.

Simona Tache… ştii deja. Nu mai e nevoie de cuvinte. Oricum, ar fi prea goale şi inutile”, a scris un prieten al lui Nic Sârbu pe Facebook.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară. Înainte de a fi una dintre cele mai citite bloggeriţe de la noi, Simona Tache a lucrat ca redactor la revista Tabu şi la Academia Caţavencu şi cronicar TV la Cotidianul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top