Ion Iliescu ajunge din nou la spital

Ultimul update: vineri 31 mai 2019 18:59 Data publicării: vineri 31 mai 2019 18:59
Autor , în Politic

Fostul preşedinte a ajuns din nou la spital pentru a i se face mai multe investigaţii medicale, arată mai multe surse citate de Mediafax. În luna aprilie fostul preşedinte a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

Potrivit surselor citate de Mediafax, Iliescu se află la Spitalul Elias pentru analize, însă nu este internat.   La începutul lunii trecute, fostul preşedinte a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

În contextul venirii istorice a lui Papa Francisc în România, Ion Iliescu este unul dintre marii absenţi de la evenimente. În cadrul vizitei de la Catedrala Neamului a Sanctităţii Sale au participat şi foşti lideri de stat ca Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, dar şi alţi politicieni precum premierul Viorica Dăncilă, preşedintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, sau ministrul de Internet Carmen Dan. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii