Connect with us
Klaus Iohannis: Vă spun în față că încă nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm

Politic

Klaus Iohannis: Vă spun în față că încă nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm

Președintele României, Klaus Iohannis spune că în România restricțiile încă nu se pot „relaxa” chiar dacă situația din celelalte state europene este diferită.

Klaus Iohannis apel către români

„Este un centru care funcționează foarte bine. Am discutat câteva proceduri unde mai este loc de îmbunătățiri. Sper să facă față la toate situațiile. Vreau să aduc pe scurt în discuție două teme care mi se par importante.

Prima. Vremea este frumoasă. Auzim la știri că există țări unde se face un plan de relaxare. Trebuie să vă spun pe față. Noi în România nu suntem în această fază. La noi încă nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm. Depinde de noi. Dacă ne relaxăm prea repede, atunci putem sp ajungem în faza în care aceste măsuri trebuie prelungite luni de zile. Măsurile trebuie respectate cu strictețe în continuare.

https://huff.ro/stiri/ordonanta-militara-nr-8-din-8-aprilie-2020-206283

A doua e legată de sărbători. Eu personal voi sărbători duminică și voi sta acasă împreună cu soția mea, Carmen. Doar noi doi, singur acasă. Vom urmări liturghia la televizor, vom aprinde o lumânare…Nu ne vom întâlni cu nimeni, nu vom merge la biserică”, a spus Klaus Iohannis.

VIDEO: Declarații Klaus Iohannis

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top