Connect with us
Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, critică inițiativa celor care vor să abroge Ordonanța de Urgență 114, act legislativ care a fost adoptat anul trecut.

Politic

Lia Olguța Vasilescu: „E foarte posibil să fie excluderi după CExN”

Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit în cadrul unui interviu la Antena 3 că partidul PSD urmează să facă niște excluderi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care va avea loc luni. De asemenea, ea a spus că este „foarte posibil” să fie şi excluderi.

„Nu este vorba de preşedintele PSD dacă mai colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie…

Nu îmi cereţi să vă dau acum… Eu îmi păstrez pentru mâine ceea ce vreau să spun într-o şedinţă de partid, aşa mi se pare normal şi logic să se întâmple, adică toate discuţiile astea dacă s-ar purta în interiorul partidului şi am ieşi de acolo cu o soluţie agreată de majoritate şi s-ar aplica acea soluţie agreată de majoritate, nu ar fi niciun fel de problemă”, a declarat Vasilescu.

Citește și: Va fi remaniat Tudorel Toader? Ce spune Liviu Dragnea

Întrebată dacă vor fi oameni care să fie daţi afară din PSD, dar care să nu fie parlamentari, pentru a nu se strica majoritatea parlamentară, Vasilescu a spus:

„Nu ştiu dacă e important dacă e parlamentar sau neparlamentar, până la urmă, sigur că orice vot în Parlament este foarte important, dar în momentul în care îţi strică majoritatea şi nu fac altceva decât să îi împingă şi pe alţii să părăsească partidul sau să voteze împotriva deciziilor care se iau în majoritate în partid, atunci nu cred că ar trebui să avem niun fel de reţinere din acest punct de vedere.

Cu atât mai mult cu cât, din discuţiile pe care şi eu personal le-am purtat cu alţi parlamentari, ei se vor îndrepta către PSD în perioada următoare, mai mulţi parlamentari”, a declarat Vasilescu.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Politic

To Top