Connect with us
Liberalii au decis: Cristian Bușoi este noul președinte al PNL București

Politic

Liberalii au decis: Cristian Bușoi este noul președinte al PNL București

Liberalii l-au validat ca șef al filialei PNL București pe Cristian Bușoi, singurul candidat de altfel.

Bușoi nu a avut concurent în cursa pentru președinția PNL București. Din cele 726 de buletine distribuite, 647 de voturi au fost valabile. 79 au fost anulate din varii motive.

Bușoi, posibil candidat la șefia PNL pe țară

Bușoi preluase conducerea PNL București ca interimar după plecarea lui Cătălin Predoiu, în urma scorului slab obținut pentru Primăria Capitalei, în iunie 2016, scrie știripesurse.ro.

Cristian Bușoi intenționează să candideze la funcția de președinte al PNL, asta dacă va avea sprijin din teritoriu. Europarlamentarul liberal a anunțat astăzi că va lua o decizie clară privind candidatura sa la șefia partidului abia după sărbătorile pascale.

”Vremea marilor figuri providenţiale a trecut. În PNL trebuie muncă pe stradă cu activiştii şi o bună comunicare în presă. Situaţia PNL în Bucureşti nu e deloc uşoară, dar avem nevoie să ne adunăm forţele”, a declarat Bușoi, scrie mediafax.ro.

”Am făcut la Bucureşti, ceea ce am decis în conducerea centrală să facem în toată ţară. Am urmat decizia de a-l susţine pe domnul Dacian Cioloş în campanie şi am adus în partid oameni noi care să candideze pentru Partidul Naţional Liberal. Din păcate, unele greşeli de implementare de la locale s-au repetat şi la alegerile parlamentare.

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș, despre deciziile Guvernului Grindeanu: „Este o sfidare incalificabilă la adresa justiției ”

CITEȘTE ȘI: A murit soția lui Ioan Oltean, fostul lider PNL Bistrița-Năsăud

Colaborarea cu domnul Dacian Cioloş s-a dovedit neconvingătoare, astfel încât PSD a prins avânt să-şi promoveze minicunile şi pupulismele din acea campanie. Aşa a ajuns domnul Liviu Dragnea, un politician condamnat, să propună un guvern marionetă anti-justiţie care i-a scos pe români în stradă la doar o lună după alegeri”, a apreciat Buşoi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top