Connect with us

Politic

Liderii PSD din toață țară, chemați la ședință de către Liviu Dragnea, după protestele de aseară

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a chemat astăzi pe toți liderii PSD din țară să vină la București.

După ce nu a mai apărut în public de două zile, Liviu Dragnea se va întâlni astăzi cu șefii PSD din țară. Liderii PSD se întrunesc joi, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului.

Întâlnirea are loc în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național. Se va  discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanța de urgență privind modificarea Codurilor penale și a proiectului de lege care vizează grațierea. Aceste măsuri au generat ample proteste în întreaga țară în ultimele zile.

Liviu Dragnea a afirmat, marți, referitor la ordonanțele privind grațierea și modificarea Codurilor penale, că s-a ajuns ca în povestea „Petrică și lupul”. Iar miniștrii trebuie să decidă lucrurile în care cred ei și nu în care cred alții, deoarece reprezintă un guvern legitim, rezultat dintr-un vot al Parlamentului.

Întrebat ce face Guvernul cu cele două proiecte de OUG privind justiția, liderul PSD a spus că Guvernul trebuie să ia o decizie în privința aceasta, deoarece nu se mai vorbește despre temele economice.

Liviu Dragnea așteaptă o decizie

„Cu siguranță nu comunic. Alt clasic în viață a spus «guvernul meu», eu nu am spus niciodată. În povestea asta am ajuns ca în povestea «Petrică și lupul». Vă asigur că atunci când o să avem ceva, dacă vom avea vreodată ceva de la Guvern adoptat în privința asta, o să comentez fără probleme. Dar vreau să comentez ceva care există, ceea ce aștept eu și care așteaptă toti cei care ne-au votat de la acest Guvern este să decidă și în privința asta trebuie să ia o decizie.

Ori iau o decizie că nu decid nimic, ori iau o decizie că adoptă ceva. Dar să decidă pentru că nu se mai vorbește de temele economice. Sunt o grămadă de măsuri economice și sociale pe care le-am adoptat. Și pe care urmează să le adoptăm și în tot acest baraj de comunicare nu mai putem comunica aceste lucruri”. A subliniat președintele Camerei Deputaților.

Articole pe aceeași temă:

Zeci de protestatari au fost reținuți în urma incidentelor din Piața Victoriei

Proteste în București 1 februarie 2017. INCIDENTE GRAVE în Piața Victoriei – LIVE TEXT – VIDEO&FOTO

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top