Connect with us
Liviu Dragnea a ironizat noua candidatură a lui Klaus Iohannis: „Mare surpriză...”

Politic

Liviu Dragnea a ironizat noua candidatură a lui Klaus Iohannis: „Mare surpriză…”

Președintele PSD a fost întrebat luni despre ce crede despre noua candidatură a lui Klaus Iohannis la un nou mandat de Președinte.

Liviu Dragnea a spus ironic că este „o mare surpriză” candidatura Președintelui Iohannis, precum și revenirea în politică a lui Gabriel Oprea, care a anunțat că va relansa UNPR.

Citește și: Klaus Iohannis: ”Dragnea, după a doua condamnare, ar trebui să dispară pur şi simplu”

„Mare supriză! Dacă cu asta răspunde (statul paralel – n.r.), înseamnă că sunt în continuare slabi. Ştiu că sunt agitaţi şi speriaţi. Eu le spun încă o dată că nu cedez. Să fie sănătoşi”, a zis Liviu Dragnea, întrebat dacă anunţurile lui Iohannis şi Oprea reprezintă un răspuns al „statului paralel”.

Citește și: Klaus Iohannis pregătit pentru al doilea mandat! ”Sunt ferm hotărât să candidez…”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, sâmbătă, că revine în politică şi relansează UNPR.

De asemenea, tot astăzi, Președintele PSD a vorbit și despre suspendarea Președintelui.

„Nu este exclusă pentru că deja a stat neconstituțional de mult, dacă se poate spune așa. Jocul cu stai să mai citim e o bătaie de joc la adresa CCR și la adresa Constituției”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ia în calcul să renunțe la șefia Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a spus clar că nu.

Președintele UDRM despre schimbarea din funcție a lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost întrebat luni dacă ar susţine un demers de schimbare din funcţie a actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în contextul anunţului făcut de PNL că va iniţia o campanie de strângere de semnături în acest sens, răspunsul fiind că acest lucru „depinde de PSD”.

„Există o decizie a CCR şi scrie în regulament cum se face acest lucru, depinde de PSD. Ei trebuie să decidă şi nu alţii„, a susţinut Kelemen Hunor, la Parlament.

PNL va demara strângerea de semnături la nivelul Camerei Deputaţilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al acestui for, a anunţat luni liderul liberal Ludovic Orban.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top