Connect with us
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu îl interesează ordonanțele privind grațierea și modificarea codului penal.

Politic

Liviu Dragnea susține că nu este interesat de ordonanțele privind grațierea și modificarea codului penal

Liviu Dragnea a afirmat vineri seara că nu este interesat de ordonanțele privind grațierea și modificarea codurilor penale. În opinia sa, ”indiferent ce prevederi vor fi în acele ordonanţe”, lui i se pot face dosare ”unul după altul” şi că miza este prea mare pentru ca ”sistemul” să-l ”scape din mână”.

”Am văzut sau am auzit sau mi-au spus mai mulţi că se discută că sunt făcute pentru mine. Pe mine nu mă interesează. Ca s-o discutăm foarte clar, indiferent ce prevederi vor fi în acele ordonanţe, mie oricum mi se pot face dosare unul după altul. Eu nu mă îmbăt cu apă rece că vor face ei nu ştiu ce ordonanţe şi o să mă scape sistemul din mână. Nu cred aşa ceva pentru că miza este foarte mare”, a declarat Liviu Dragnea, conform news.ro.

Citește și: Dezbatere publică pe tema grațierii. Ce spune ANP despre numărul deținuților morți în 2016

Liviu Dragnea așteaptă poziția Guvernului în legătură cu ordonanțele

Întrebat sub ce formă crede el că ar trebuie adoptate măsurile prevăzute în cele două proiecte de ordonanţă de urgenţă puse în dezbatere publică, Liviu Dragnea a spus că el nu este ”părerolog” şi că aşteaptă poziţia Guvernului.

”Nu sunt părerolog. Ceea ce spun, eu îmi asum. Încă o dată spun şi e pentru ultima dată: aştept cu foarte mare interes şi cu foarte mare curiozitate să văd Guvernul în această privinţă că are o poziţie, poziţia unu, poziţia doi, poziţia trei, dar o poziţie pe care să o înţelegem cu toţii. Este foarte simplu. Mai important decât să nu iei o decizie este să iei o decizie. Că le adopţi, că nu le adopţi, că faci lege, că îţi asumi răspunderea, dar la un moment dat trebuie să ia o decizie. Eu îmi asum întreaga responsabilitate, de aia sunt foarte interesat”, a conchis liderul PSD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top