Connect with us
Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe Valea Oltului, a fost transferat la Spitalul Floreasca

Politic

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe Valea Oltului, a fost transferat la Spitalul Floreasca

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul rutier produs, joi după-amiază, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a răsturnat pe o linie de cale ferată, a fost transferat, în cursul serii, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde fusese internat cu un traumatism cranian, la Spitalul Floreasca, din Capitală. Starea sa este stabilă, el fiind supus unor investigaţii medicale.

Lucian Isar, aflat la volanul unui autovehicul Posche Cayenne, a fost implicat în accidentul produs, joi după-amiază, pe DN 7 – Valea Oltului, în urma căruia un TIR a ajuns pe linia ferată.

În urma accidentului, Isar a fost rănit, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu un traumatism cranio-cerebral.

Surse medicale au declarat pentru News.ro că în cursul serii de joi Isar a fost transferat la Spitalul Floreasca, din Capitală, la ora actuală el fiind supus unor investigaţii medicale.

Potrivit medicilor de la Spitalul din Râmnicu Vâlcea, unde a fost dus iniţial Isar după producerea accidentului, soţul Alinei Gorghiu a suferit un traumatism cranio-cerebral, Medicii i-au suturat rana, iar starea sa era bună, el fiind conştient şi cooperant.

Primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului arată că autovehiculul Porsche Cayenne a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară, după care a ricoşat în autotrenul care a fost proiectat pe linia ferată în apropierea localităţii Câineni.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

În urma accidentului de pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, din judeţul Vâlcea, în care au fost implicate cele trei autovehicule, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, fiind reluat ulterior pe un singur sens, alternativ.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depăşiri, iar în urma impactului dintre TIR şi unul dintre autovehicule, autotrenul a căzut pe calea ferată.

Şi traficul feroviar pe secţia CF Câineni – Cornetu a fost blocat, după ce autotrenul a căzut pe calea ferată.

Pentru a se asigura continuitate în traficul feroviar, călătorii au fost transferaţi cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Cornetu, anunţă CFR.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top