Ludovic Orban anunță că a fost semnat textul moțiunii de cenzură, care va fi depusă în jurul datei de 20 iunie

Ultimul update: luni 11 iunie 2018 20:03 Data publicării: luni 11 iunie 2018 17:00
Autor , în Politic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că Biroul Executiv al liberalilor a aprobat de principiu textul moţiunii de cenzură. Acesta va fi depus în jurul datei de 20 iunie 2018.

Am aprobat de principiu textul moţiunii de cenzură, el va fi practic adus la forma semifinită a PNL până mâine la ora 17,00. În baza acestui text vom discuta cu toţi ceilalţi parteneri care vor veni să susţină moţiunea de cenzură.

Suntem deschişi la completarea acestui text, suntem deschişi la îmbunătăţirea acestui text, la introducerea de noi teme şi motive care să stea la baza moţiunii de cenzură. De asemenea, am stabilit ca şi calendar de principiu depunerea moţiunii de cenzură aproximativ în jurul datei de 20 iunie”, a declarat Orban, după Biroul executiv al PNL.

Citește și: Orban, despre plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: „În conducerea PNL a existat o susţinere clară şi o solidarizare cu demersul meu”

El a arătat că discuţiile au vizat şi stadiul negocierilor privind susţinerea moţiunii de cenzură, însă a precizat că semnăturile privind acest document vor fi prezentate în momentul în care se vor finaliza aceste negocieri. Orban a spus că deja au existat discuţii cu parlamentarii din formaţiunea Pro România şi s-a declarat convins că aceştia vor susţine moţiunea de cenzură.

„Moţiunea de cenzură este un instrument prin care vrem să punem punct acestei guvernări nocive pentru România„, a mai spus liderul PNL.

Citește și: PNL anunță o moțiune de cenzură contra Guvernului Dăncilă. Cum răspunde PSD

El a precizat că în şedinţa BEx s-a discutat de principiu şi despre organizarea de proteste în fiecare judeţ din România în cursul procedurii de depunere a moţiunii de cenzură.

Te-ar putea interesa și: Deputatul Florin Roman și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL

Deputatul liberal Florin Roman a anunțat luni că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL.

„Am înaintat astăzi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal după o îndelungă chibzuinţă. Atunci când începi să constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corectă, iar majoritarii trebuie să-şi asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri”, a scris Roman, luni, pe Facebook.

El arată că va rămâne în continuare „acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD”. Citește continuarea AICI.

Loading...
Sursa: agerpres.ro
Comentarii