Connect with us
Marcel Ciolacu ales președinte PSD! „Mă uit în oglindă și văd cât de mare sunt”

Politic

Marcel Ciolacu ales președinte PSD! „Mă uit în oglindă și văd cât de mare sunt”

Marcel Ciolacu, noul președinte al PSD. A obținut peste 1.300 de voturi

Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. El a câștigat alegerile, la congresul extraordinar de sâmbătă, cu 1.310 voturi, susțin surse din rândul partidului.

Potrivit surselor citate, moțiunea lui Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, Eugen Teodorovici – 91, iar 49 de voturi au fost nule.

Ciolacu a candidat alături de o echipă la alegerile pentru șefia partidului.

„Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, a declarat Ciolacu înainte de vot.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Pentru șefia partidului a candidat și Eugen Teodorovici, care contestă ultimele decizii ale conducerii interimare a partidului, inclusiv procedura de alegere a noii conduceri.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top