Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, excluși din PSD: „E o execuție publică”

Ultimul update: luni 5 noiembrie 2018 16:47 Data publicării: luni 5 noiembrie 2018 16:45

Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost excluși din PSD. Primele „victime” ale Comitetului Executiv de luni au fost Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, și Marian Neacșu, secretar general al PSD și lider PSD Ialomița.

„Acuma o să mergem la Comitetul Executiv Național (CEx), unde va fi o ședință, din păcate, neplăcută, dar, așa cum au spus majoritatea colegilor, necesară”, a declarat Liviu Dragnea, înainte de CEx.

Întrebat dacă va propune excluderi, el a răspuns: „O să propunem mai mulți să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, au negociat pentru ca Guvernul PSD să pice. Așa ceva nu se poate!”.

De asemenea, doi lideri de filiale PSD vor fi schimbați. E vorba de liderii din organizațiile Caraș-Severin și Călărași, Ion Mocioalcă și respectiv Ciprian Pandea.

Declarațiile lui Adrian Țuțuianu înainte de CExN

„Sigur că am sprijinul colegilor şi rămân membru al PSD. (…) Am văzut că sunt colegi mai inflamaţi, am văzut alţii care îndeamnă la calm, vom vedea cum se desprinde din cadrul CExN. Nu plec nicăieri, nici în alt partid, nu plec nici din PSD atâta timp cât am sprijinul colegilor din organizaţia Dâmboviţa şi ai colegilor care sunt semnatari ai scrisorii”.

El a susţinut că termenul de „pucist” are o altă conotaţie decât cea care li s-a atribuit celor care i se opun lui Liviu Dragnea. „Noi nu avem niciun fel de armată în spate, nu vrem să preluăm conducerea statului, suntem înr-o dispută internă în cadrul partidului care trebuie să aibă un răspuns adecvat. Şi sper să fie un răspuns democratic şi nu unul care să nu ţină cont de interesele partidului.

foto: Hepta.ro

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *