Connect with us
Mesaj afişat de liberali în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

Politic

Mesaj afişat de liberali în timpul discursului Vioricăi Dăncilă

Liberalii au întins pe băncile din sala de plen a Parlamentului, miercuri, în timpul discursului susţinut de prim-ministrul Viorica Dăncilă, un banner uriaş cu mesajul „Luptăm până la capăt pentru România”.

La începutul discursului Vioricăi Dăncilă de la moţiunea de cenzură, parlamentarii Opoziţiei au aşezat pe podiumul din spatele tribunei mai multe cutii care aveau afişat acelaşi mesaj: „Luptăm pentru România”, dar şi o diplomă pe care scria:

„Premiul Secerea şi Ciocanul pentru Liviu Dragnea”. Cutiile au fost, ulterior, îndepărtate de stafful de la Camera Deputaţilor.

Discursul premierului a fost întrerupt de mai multe ori de scandările deputaţilor şi senatorilor Opoziţiei. Ei i-au cerut premierului demisia.

„Am avut decenţa să ascult moţiunea de cenzură, vă rog să aveţi aceeaşi decenţă”, a replicat premierul Viorica Dăncilă.

Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, semnată de PNL, USR şi PMP, va fi dezbătută şi votată miercuri în plenul Parlamentului.

Liberalii au întins un baner pe băncile din Parlament

Plenul Parlamentului a început miercuri dezbaterea moţiunii de cenzură ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, semnată de PNL, USR şi PMP.

La şedinţă participă premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului. Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Gabriel Vlase. Din totalul de 465 de parlamentari, 380 şi-au înregistrat prezenţa. Moţiunea de cenzură este prezentată în plen de senatorul USR Radu Mihail.

Documentul a fost semnat de 152 de parlamentari. Semnatarii moţiunii de cenzură cer demiterea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că aceasta „nu are curajul şi puterea de a se opune deciziilor arbitrare ale şefului de partid”.

„Doamna Viorica Dăncilă trebuie demisă, deoarece nu are nici curajul şi nici puterea să se opună deciziilor arbitrare ale şefului său de partid. Astfel, chiar sub ochii prim-ministrului, legile Justiţiei sunt mutilate, pentru interese politice obscure. Codurile penale sunt modificate cu dedicaţie!

(Guvernul Dăncilă face politica partidului, în funcţie de nevoia şefului de partid, nu de nevoile oamenilor! Au trecut aproape doi ani de la preluarea guvernării şi PSD-ALDE nu a făcut nimic bun pentru români. Dar, în schimb, faceţi, zilnic, câte ceva pentru voi. Lucraţi zi de zi pentru deziderate strict personale şi care sunt contrare aşteptărilor românilor!”, se arată în moţiunea de cenzură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top