Connect with us

Politic

Miting PSD cu sute de mii de participanți. Gabriela Firea a deschis discursurile cu un atac la Iohannis

Gabriela Firea a deschis seria discursurilor din Piața Victoriei și a fost urmată la scurt timp de Liviu Pleșoianu. Pe scenă la cel mai mare miting PSD din ultimii ani au urcat Tăriceanu, Dăncilă și Dragnea printre alții.

„Am ajuns să luptăm pentru libertate şi vreau încă de la început să lămurim nişte, lucruri, pentru că s-au spus foarte multe neadevăruri.

Aţi venit de bună voie la Bucureşti? Aţi venit cu japca la Bucureşti? V-a obligat cineva? Bine aţi venit de bună voie la Bucureşti.

CITEȘTE ȘI: VIDEO și FOTO. Miting PSD în Piața Victoriei. Stația de metrou Piața Victoriei, ÎNCHISĂ. Dragnea, baie de mulțime

Altcineva, cu geacă roşie participînd la mitinguri ilegale, să ne confişte voturile românilor. Mitingul nostru este autorizat, noi suntem cei care

Această piaţă nu mai trebuie să fie confiscată de oameni plătiţi, cu interese străine ţării noastre. Această piaţă, a victoriei, trebuie să fie a tuturor românilor liberi.

Noi vrem dreptate, nu putem trăi cu dictatura minorităţii! Votul românilor este sfânt şi trebuie respectat!”, a spus Gabriela Firea în fața sutelor de mii de manifestanți.

Elena Udrea susține mitingul PSD

„Acest miting trebuia facut de mult timp si Romania nu ar fi fost azi tara cu asa zis sistem democratic si stat de drept, in care se petrec cele mai mari abuzuri in justitie.

Majoritatea tacuta avea nevoie sa arate ca este impotriva incalcarilor grosolane ale legii si ale drepturilor minime ale cetatenilor facute de securisti si slugile lor. Dar nu s-a gasit cine sa o organizeze.

In Piata nu sunt doar psd-isti. Nici pe departe. Cunosc zeci de oameni care au votat si voteaza cu partidele din opozitie si care sunt acolo cu tot entuziasmul si convingerea.

Din pacate, l-a organizat Dragnea… Uite asa a reusit Sistemul, inca o data, sa distruga dreapta politica romaneasca si sa ii faca faca mari pe PSD si pe Dragnea…”, a scris Udrea pe Facebook.

Sursa foto> Cristian AIs

Daniel Șuta, editor senior

1 Comment

1 Comment

  1. Ana Andreina

    2018-06-09T21:52:39+03:00 at 21:52

    Orice atac la preşedintele ţării sau la instituţia care aplică legea penală, din frustrare sau din răutate , este îndreptat contra celui care-l lansează !.. Din moment ce lansezi neîntrerupt atacuri la adresa unor adversari politici , precum Iohannis , Kovesi sau Augustin Lazăr , şi nu vii cu nimic prin care să faci dovadă că-ţi iubeşti ţara şi vii în sprijinul cetăţenilor ei , viaţa ta politică ESTE COMPROMISĂ !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top