Connect with us
Moise Guran a demisionat din funcție! Decizie de ultimă oră

Politic

Moise Guran a demisionat din funcție! Decizie de ultimă oră

Moise Guran a decis să îi părăsească pe cei din USR PLUS. Oficialii partidului susțin că Guran a renunțat la partid din cauza unor motive personale.

Liderii USR au anunțat că Moise Guran a decis, miercuri seara, să renunțe la funcția de strateg al alianței USR-PLUS. Aceștia susțin că Guran a părăsit partidul din motive personale.

Ce spune Moise Guran

”Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din <<motive personale>>”, a declarat Moise Guran pentru jurnaliștii de le g4media.ro

Moise Guran declarase că renunță la jurnalism pentru politică

La începutul acestui an, Moise Guran vorbise la Europa FM despre decizia de a renunțat complet la poziția de jurnalist și de posibilitatea de a intra în politică.  Decizia sa a venit după mai multe discuții cu liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top