Connect with us
A murit mama lui Vasile Blaga

Politic

A murit mama lui Vasile Blaga

Fostul lider al PNL este în doliu. Mama lui Vasile Blaga a murit în prima zi a noului an, anunță România TV.

Fostul ministru de Interne a declarat la finalul anului trecut că de sărbători se va duce la casa părintească pentru că mama lui este grav bolnavă. Femeia a mai rezistat până în prima a zi a noului an. Acum, Vasile Blaga se pregătește să o înmormânteze pe cea care i-a dat viața.

Cine este Vasile Blaga

Vasile Blaga este unul din cei mai importanți politicieni din România. Născut în comuna Petrileni din Bihor, acesta a devenit președinte al Partidului Democral Liberal pe 30 iunie 2012. A participat la fuziunea dintre PDL și PNL, devenind co-președintele liberalilor împreună cu Alina Gorghiu în noiembrie 2014.

Blaga a fost președinte al Senatului României din 29 noiembrie 2011 până pe 3 iulie 2012. A fost și ministru al Administrației și Internelor în guvernul Tăriceanu. A ocupat postul de ministru din 29 decembrie 2004 până pe 6 aprilie 2007. A fost și ministru al Dezvoltării Regionale între 22 decembrie 2009 și 27 septembrie 2010, în guvernul Boc 1.

CITEȘTE ȘI: Mircea Lucescu în doliu. A murit omul care i-a marcat cariera

Vasile Blaga este considerat unul din politicienii de marcă ai fostului PDL. În urma referendumului de demitere a lui Băsescu din vara anului 2012, Blaga s-a îndepărtat de fostul președinte al țării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top