Connect with us
Nimeni nu știa asta! De ce nu privește Diana Șoșoacă la televizor

Politic

Nimeni nu știa asta! De ce nu privește Diana Șoșoacă la televizor

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului, care atrage atenția cu tot ceea ce face și îi place mereu să fie în centrul atenției. Senatoarea AUR reprezintă principalul subiect de scandal în ultima perioadă și continuă să iasă la suprafață tot mai multe secrete despre celebra femeie din politică. De exemplu, ei nu îi place să privească la TV și ezită să o facă de mai bine de 15 ani.

Diana Șoșoacă nu apreciază televiziunea românească

Diana Șoșoacă apare în ultima vreme la multe emisiuni televizate și îi place să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, ea susține că nu îi place deloc să privească la televizor. De aprximativ 18 ani, senatoarea AUR nu se mai regăsește în formatele niciunei emisiuni.

Totuși, seara, se uită la câteva chestiuni informative doar pentru a afla ce se mai întâmplă în țară. Șoșoacă crede că meseria de avocat presupune să fii informat și să știi tot ce fac oamenii din jurul tău.

”Cred că nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau să fie 17 sau 18. Nu mai ştiu. Nu mă regăsesc în programele niciunei televiziuni şi asta nu de ieri de azi. Am o singură excepţie, în fiecare seară mă uit câte zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume.

Alternez posturile întrucât vreau să aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindcă în meseria de avocat îţi prinde bine să fii la punct cu ştirile şi cu maniera în care cei din jurul tău văd sau interpretează lucrurile. M-a ajutat chestia asta în carieră şi am continuat să fac asta şi după decembrie încoace, de când am devenit parlamentar.”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă preferă piesele de teatru și timpul cu familia

Diana Șoșoacă a mărturisit că preferă să-și petreacă timpul liber cu familia, decât să-l piardă privind la televizor. Având în vedere că muncește foarte mult și nu are prea multe momente de relaxare, preferă să profite de fiecare clipă și să o petreacă alături de cei dragi.

Senatoarea a mai precizat că nu a auzit de Survivor România și că are mereu în laptop piese de teatru, pe care le ascultă ori de câte ori are ocazia, pentru că acestea o relaxează și îi dau o stare de bine. Actorul ei favorit era bunul său prieten, Bogdan Stanoevici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top