Connect with us
Acuzații explozive între Firea și Popescu, primarul Minte de fiecare dată

Politic

Poluare: Acuzații explozive între Firea și Popescu, primarul Minte de fiecare dată

Poluarea de luni care a speriat Bucureștenii a creat mare scandal între politicienți. Gabriela Firea a intervenit la Antena 3 și a explicat că toată lumea îi cere ei să rezolve problemele cu poluarea, dar restul autorităților nu fac nimic.

„Ministrul mediului minte când spune că poluarea nu a fost făcută de CET Grozăvești”, a declarat Firea la Antena 3.

Imediat după intervenția Gabrielei Firea, Ministrul Economiei a declarat

„Am solicat ELCEN un raport și din acesta am seziat că nu a fost un consum mare de păcură cum spune Firea. Este exclus ca din cauza acestui consum să fi crescut poluarea cu 800%”, a spus Virgil Popescu, Ministrul Economiei.

Poluare în București: Nu s-a folosit păcură la Progresu

„Vineri a fost un control la Garda de mediu, din care se rezultă că nu s-a depăsit limita admisă. Am înteles că doamna Firea acuză că s-ar fi folosit păcură și la Progresu, este exclus așa ceva. Doamna Firea mai are de plătit la Elcen 200 de milioane de lei, plată restantă”.

Gabriela Firea minte de fiecare dată

„Un prieten al doamnei Firea a susținut pe o rețea de socializare că miroase a păcură în zona Progresu, nu s-a folosit așa ceva acolo. Nu reiese asta din niciun raport”, spune Virgil Popescu. „Gabriela Firea minte de fiecare data și asta s-a tot demonstrat”, a continuat acesta.

Gabriela Firea explodează la adresa lui Virgil Popescu

Gabriela Firea explodează la adresa lui Virgil Popescu

Firea a intervenit după declarațiile Ministrului Economiei

„Nu este adevărat, primaria București nu are datorii la la ELCEN. Factura din luna decembrie de 180 de milioane este aproape integral achitată. Factura următoare este tot de 180 de milioane și scadența acesteia este integral achitată. Vă folosiți de toate mijloacele ca să mă atacați.

Rezolvarea problemei poluării

„Referitor la problema încălzirii orașului București numai alături cu primăria se pot găsi soluții. Eu sunt dispus să stau la masă ca să rezolvăm această probemă”, a spus Virgil Popescu, la Antena 3.

„Domnul ministru invocă 1.2 media, dar ce nu ne spune domnul Ministru, este că de la faptul că s-a ars cantitate mare de păcură într-un timp foarte scurt. Nu are domnul Popescu personal o vină că cei din subordinea lui nu au verificat și curățat filtrele. Partea de vină a domnului ministru este că încearcă să ascundă”, a spus Firea la atacurile Ministrului Economiei.

Decalrațiile celor doi s-au făcut în emisiunea „News Magazine” de la Antena 3.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top