Connect with us
Premierul desemnat Sorin Grindeanu le-a transmis românilor că viitorul Guvern va încerca să crească calitatea vieții cetățenilor.

Politic

Premierul desemnat Sorin Grindeanu, mesaj pentru români

Sorin Grindeanu premierul desemnat a transmis un mesaj pentru români cu ocazia „Noului An”. Noul prim-ministru al României promite că viitorul Guvern „va crește calitatea vieții românilor”.

Sorin Grindeanu, urare pentru români de sfârșit de an

„Dragi români,
Anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Țara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească și cu toții sperăm că Noul An ne va aduce liniște, progres și zile mai bune.
Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc!
Îmi doresc ca 2017 să ne aducă tuturor sănătate, încredere și prosperitate!
LA MULȚI ANI!”, a scris premierul desemnat Sorin Grindeanu.

Nu este singura figură importantă care a transmis mesaj românilor. Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să nu-și piardă încrederea în România.

Citește și: BIOGRAFIE Cine este Sorin Grindeanu – propunerea PSD pentru PREMIER

”(…) Dragi români, fie că trăiți în țară sau sunteți plecați peste hotare nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut. Am speranța că împreună vom reuși.

La mulți ani tuturor și Un An Nou fericit!”, a transmis Klaus Iohannis prin intermediul paginii sale de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top