Connect with us

Politic

Preşedintele Iohannis pune PSD-ul la punct: Aţi băgat ţara în criză. Asiguraţi bunăstarea românilor, aşa cum aţi promis

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs la Cotroceni la ceremonia de depunere a jurământului de către miniştrii Cabinetului Tudose.

Şeful statului a criticat PSD-ALDE pentru criza politică generată de demiterea Guvernului Grindeanu şi le-a cerut celor din coaliţia de guvernământ să termine cu „‘ţopăiala fiscal-bugetară” şi să asigure bunăstarea românilor, aşa cum au promis în campania electorală.

După șase luni de mandat, PSD și ALDE au băgat țara în criză pentru că nu au știut să guverneze. Acum, au venit cu un nou Guvern, care propune deja noi taxe și impozite pentru români. După ce ieri am promulgat legea prin care cresc salariile, astăzi PSD și ALDE anunță contramăsuri. Nu asta au promis în campania electorală, nu pentru asta au primit votul cetățenilor. În numele românilor, vă rog să terminați cu această țopăială fiscal-bugetară! Fiți solidari cu oamenii și guvernați responsabil, apărați statul de drept și asigurați bunăstarea românilor, așa cum ați promis!, a spus preşedintele.

Citeşte şi: Programul de guvernare s-a modificat! Se introduc noi taxe! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

Citeşte şi: România are de azi un nou guvern. Cabinetul Tudose, învestit fără emoții. Critici dure în Parlament!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top