Connect with us
Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă 31 decembrie 2016, un mesaj pentru români. Îi îndeamnă pe români să aibă încredere în țară

Politic

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru români de Anul Nou

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor în ultima zi din anul 2016. Șeful statului le-a transmis românilor să nu îți piardă încrederea în România.

Klaus Iohannis, urare pentru români

„Dragi români! În urmcă cu 10 ani țara noastră devena oficial stat memebru al Uniunii Europene. Un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi.

Acum un deceniu părinții au început să contruiască pentru copiii lor o lume mai bună. Opțiunea europeană a României a avut o puternică susținere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori și principii. O democrație consolidată, domnia legii, o viață demnă, în pace și bunăstare. De aceea, urmașii celor care au construit România Europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o.

Progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare și responsabilitate.

Dragi români, fie că trăiți în țară sau sunteți plecați peste hotare nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut. Am speranța că împreună vom reuși.

La mulți ani tuturor și Un An Nou fericit!”, a transmis Klaus Iohannis prin intermediul paginii sale de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top