Connect with us
Președintele PSD Bihor: "Avem instanțe care nu respectă decizia CCR"

Politic

Președintele PSD Bihor: „Avem instanțe care nu respectă decizia CCR”

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat joi că această condamnare a lui Liviu Dragnea arată că „avem în continuare judecători care nu respectă deciziile Curţii Constituţionale”.

„Să vedem la recurs. Sperăm ca în completul de cinci să fie judecători care ţin cont de toate prevederile Curţii”, a afirmat Ioan Mang.

Liderul PSD a adăugat că şi „presiunea străzii” a avut un „efect important” în luarea respectivei decizii.

Joi, un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În contrapartidă, deputatul Eugen Tomac, preşedinte PMP, afirmă că Liviu Dragnea nu mai trebuie să rămână în fruntea Camerei Deputaţilor după condamnarea primită în dosarul „DGASPC Teleorman”.

Asta chiar dacă decizia este în primă instanţă, întrucât „în politică toate au o limită”.

Reacție a președintelui PSD după condamnarea lui Dragnea

„Liviu Dragnea nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaţilor după ce a primit această condamnare, chiar şi în primă instanţă. PSD-ul trebuie să se trezească din fundătura în care a intrat şi să renunţe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preţ toată puterea. România nu poate avea în fruntea ţării pe cel de-al 3-lea om în stat cu două condamnări. În politică, toate trebuie să aibă o limită!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Șeful PSD a fost achitat pentru acuzațiile de fals intelectual.

Citește și Codrin Ștefănescu, prima reacție după condamnarea lui Dragnea: “Sunt șocat …”

Totul în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, despre care de fapt lucrau pentru organizația PSD. Sentințele nu sunt definitive și pot fi atacate la apel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top