Connect with us
Președintele USR Dan Barna le solicită lui Liviu Dragnea și PSD-ului să îi ceară iertare Simonei Halep

Politic

Președintele USR Dan Barna le solicită lui Liviu Dragnea și PSD-ului să îi ceară iertare Simonei Halep

Preşedintele USR, Dan Barna, a solicitat miercuri PSD şi lui Liviu Dragnea să îi ceară iertare jucătoarei de tenis Simona Halep.

„Eu le solicit lui Liviu Dragnea şi PSD să îşi ceară iertare Simonei Halep, nu scuze, iertare, pentru că mitocănia pe care PSD a făcut-o aseară este dincolo de orice logică politică şi de orice luptă.

Să o târăşti pe Simona Halep, unul din puţinele elemente de mândrie reală pe care România şi românii le-au găsit şi le-au obţinut în ultimii 20 de ani, să o târăşti pe Simona Halep în mizeria în care PSD târăşte România, să o asimilezi în această luptă murdară doar din dorinţa de a încerca să speli o tâmpenie a doamnei Gabriela Firea este un lucru de neacceptat.

Citește și: Ce i-ar fi spus Simona Halep Gabrielei Firea înainte de incidentele de pe Arena Națională

De asta îi cer lui Liviu Dragnea, PSD să îşi ceară pur şi simplu iertare Simonei Halep.

Este o mitocănie cum rar am văzut în România, nici în perioada interbelică, când, să spun aşa, cultura politică era la început, nu am întâlnit un asemenea episod şi din această perspectivă cred că doar iertarea cerută Simonei ar putea să mai echilibreze un pic datoria noastră faţă de ea. Asta se întâmplă, de fapt, când un infractor conduce România, tot ce va face va fi o mare infracţiune, ceea ce s-a întâmplat şi ieri”, a spus Barna, la Palatul Parlamentului.

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook un colaj în care explică faptul că Simona Halep a fost huiduită de cei de pe Arena Națională

Potrivit presei, mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, marţi seară, un colaj foto, potrivit căruia Simona Halep, „marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională”, dar „aplaudată de sute de mii de români în Piaţa Victoriei pe data de 9 iunie”.

Citește și: Fake News PSD: Cum a încercat partidul să spună că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

Intrarea pe teren a Simonei Halep împreună cu primarul Gabriela Firea nu a fost primită cu entuziasm de către spectatori, care au început să o fluiere. Gabriela Firea a fost huiduită de către cei prezenți și a fost nevoită să plece înainte de a se termina ceremonia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top