Politic

PSD anunță criza după decizia lui Klaus Iohannis

PSD anunță criza după decizia lui Klaus Iohannis de a refuza propunerea pentru prim-ministru, Sevil Shhaideh. Vicepreședintele social-democraților, Paul Stănescu a declarat, în cursul zilei de azi că partidul său se va reuni de urgență pentru a pregăti următorul pas.

PSD anunță criza: „Este un început de criză!”

Prin vocea vicepreședintelui, PSD se pregătește de criză. Surpinzătoarea decizie a lui Klaus Iohannis, de a deturna propunerea partidului câștigător în alegeri a declanșat o situație complicată în interiorul partidului. La această oră, PSD-ul are varianta de a marșa pe varianta Sevil Shhaideh, trimițând astfel cazul către Curtea Constituțională. În același timp, există și posibilitatea înlocuirii actualei propuneri cu o alta, pe care președintele să fie „forțat” să o accepte.

„Toată lumea e surprinsă pentru că preşedintele n-a făcut desemnarea de premier pe care noi am propus-o. În scurt timp, ne vom întâlni într-un for al partidului şi vom discuta cu calm subiectul acesta. Este greu să mă exprim acum, dar aşa pare la prima vedere, că este un început de criză. Dar, PSD va ieşi cu un punct de vedere, după ce ne vom întâlni cu toţii.”, a declarat Paul Stănescu pentru Mediafax.

Citește și: PNL îl susține pe Klaus Iohannis în problema premierului

La ora 16:00, președintele PSD, Liviu Dragnea va susține o conferință de presă, în care va răspunde anunțului făcut de președinte.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-27T13:53:08+02:00 13:53

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More