Connect with us
Raluca Turcan, președintele-interimar al PNL, a declarat că Sorin Grindeanu va trebui să confirme dacă este sau nu autonom față de Dragnea.

Politic

Raluca Turcan, despre premierul desemnat: „Urmează să confirme dacă este competent” EXCLUSIV

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a comentat în exclusivitate pentru Huff.ro desemnarea premierului. Spune că urmează o perioadă în care va trebui să confirme dacă este competent.

„Urmează să confirme dacă domnul Grindeanu este sau nu autonom față de domnul Dragnea. Dacă va putea cu adevărat o listă de miniștri și un cabinet fără vulnerabilități, care să respecte angajamentele din campania electorală, să aibă viziune, să fie competent , să fie european și să țină cont de parteneriatele pe care România le-a consolidat deja în exterior.”, a declarat Raluca Turcan pentru Huff.ro.

De asemenea, președintele interimar PNL a spus că speră să fie o guvernare în interesul cetîțenilor și nu al lui Liviu Dragnea.

„Prin lista guvernului vom vedea autonomia şi buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptam cu maxim interes lista guvernului. Sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută şi feriți de suspiciuni.

Principala responsabilitate a PSD este să vina o echipă care sa guverneze în interes public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune şi ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României şi să consolideze cooperarea cu partenerii şi aliații.

PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie”, a mai spus Raluca Turcan.

Unde va petrece Raluca Turcan Revelionul

Președintele interimar PNL, Raluca Turcan, a spus și unde va petrecere de Revelion. Întrebată de jurnaliștii Huff.ro despre planul pentru noaptea dintre ani, Turcan a spus că va petrece noaptea de Revelion în România.

„Nu plec din țară. Voi fi cu familia și cu prietenii la un restaurant în Sibiu.”, a declarat Raluca Turcan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top