Rareș Bogdan, reacție dură: „De ce îți este frică, nu scapi, Livache!”

10.03.2019
Rareș Bogdan, reacție dură: „De ce îți este frică, nu scapi, Livache!”

Liviu Dragnea a afirmat în conferința susținută duminică, la Călăraşi, că Eduard Hellvig și Klaus Iohannis l-au băgat în curtea PNL pe realizatorul TV Rareș Bogdan pentru a le lua partidul.

Rareș Bogdan i-a dat replica lui Dragnea, pe Facebook:

„Ii este extrem de frica ca intru si il calc in picioare si pe terenul lui! De ce iti este frica nu scapi, Livache, …de obicei”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan a revenit cu o postare: „Liviule, baiatule, ….mars la puscarie tu si intregul PSD…… citand din clasici”.

Președintele PSD, atac la Victor Ponta, Dacian Cioloș și la partidele lor, dar și la PNL. Liviu Dragnea i-a acuzat duminică pe cei doi foști premieri de legături cu serviciile secrete românești sau cu serviciul secret francez.

”Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând, Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?”, a spus Dragnea într-un discurs la PSD Călărași.

Despre PNL a spus: ”PNL, partid istoric, puternic, căruia îl bagă acum în curte Hellvig şi Iohannis pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe domnul Hellvig: Aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legătură între SRI, Realitatea, SRI-Rareş Bogdan-Iohannis”.