Rareş Bogdan, veşti pentru milioane de români! Anunţ privind vârful epidemiei

16.03.2020
Rareş Bogdan, veşti pentru milioane de români! Anunţ privind vârful epidemiei

Europarlamentarul Rareş Bogdan a venit luni cu un anunţ important cu privire la vârful epidemiei de coronavirus în România. Liberalul a anunţat datele aproximative când populaţia trebuie să fie atentă şi să respecte indicaţiile autorităţilor.

Rareș Bogdan a anunțat că vârful epidemiei de coronavirus în România va fi între 25 martie-10 aprilie. Liberalul a făcut anunțul în direct, la Antena 3.

Așa cum arată datele, perioada critică va fi 25 martie-10 aprilie. Acolo e perioada în care vom vedea dacă lucrurile în România pot să o ia într-o direcție periculoasă sau se vor estompa și vom reuși să ținem sub control cât mai mult această pandemie”, a afirmat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, care susține că atunci vom vedea „dacă lucrurile o pot lua într-o direcție periculoasă sau putem estompa” criza.

Mesajul lui Rareş Bogdan
„Vă spun sincer de ce îmi este teamă, și aici trebuie inclusiv dosare. Îmi e teamă că unii nu au înțeles că pot să-și îmbolnăvească familia, prietenii. Cei care nu respectă măsurile trebuie să primească imediat o reacție pe măsură”, a afirmat Rareș Bogdan, luni, la Antena 3.

Articolul continua dupa publicitate

Eurodeputatul a făcut această declarație la puțin timp după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea stării de urgență în România, într-un demers fără precedent în mai bine de două decenii.

Știri despre: