Connect with us
Rareş Bogdan, veşti pentru milioane de români! Anunţ privind vârful epidemiei

Politic

Rareş Bogdan, veşti pentru milioane de români! Anunţ privind vârful epidemiei

Europarlamentarul Rareş Bogdan a venit luni cu un anunţ important cu privire la vârful epidemiei de coronavirus în România. Liberalul a anunţat datele aproximative când populaţia trebuie să fie atentă şi să respecte indicaţiile autorităţilor.

Rareș Bogdan a anunțat că vârful epidemiei de coronavirus în România va fi între 25 martie-10 aprilie. Liberalul a făcut anunțul în direct, la Antena 3.

Așa cum arată datele, perioada critică va fi 25 martie-10 aprilie. Acolo e perioada în care vom vedea dacă lucrurile în România pot să o ia într-o direcție periculoasă sau se vor estompa și vom reuși să ținem sub control cât mai mult această pandemie”, a afirmat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, care susține că atunci vom vedea „dacă lucrurile o pot lua într-o direcție periculoasă sau putem estompa” criza.

Mesajul lui Rareş Bogdan
„Vă spun sincer de ce îmi este teamă, și aici trebuie inclusiv dosare. Îmi e teamă că unii nu au înțeles că pot să-și îmbolnăvească familia, prietenii. Cei care nu respectă măsurile trebuie să primească imediat o reacție pe măsură”, a afirmat Rareș Bogdan, luni, la Antena 3.

Eurodeputatul a făcut această declarație la puțin timp după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea stării de urgență în România, într-un demers fără precedent în mai bine de două decenii.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

3 Comments

3 Comments

  1. Victor

    2020-03-17T09:33:18+02:00 at 9:33

    Si cati ani de scoala ziceati ca aveti????? Ca dupa cat de agramat ati scris in comentariu, ma indoiesc ca aveti macar un sfert din cat ati declarat ! Si uite asa…..

  2. Cristian

    2020-03-17T03:11:16+02:00 at 3:11

    Da , de unde stie idiotul acesta efeminat cand va fii pick pentru flu in Romania.
    Are cumva pregatire de specialitate ca si nazi Iohannis omul Berlinului si patch-ul asociatiei naziste din romania?!.
    Mai oameni buni treziti-va.
    Voi chiar sunteti idioti ?
    Pentru copilul meu am facut sacrificiu ca la batranete sa parasesc tara mea. e trist dar aceasta este cruda ralitate stiind ca tuition here este slab de tot. si eu cu 18 ani de scoala in spate.
    sper sa se trezeasca oamenii si sa nu mai permita un mizerabil ca Isarescu, iohanis sau alti securisti mizerabili ca basescu si orban si fratele lui si tatal lor. Acesti oameni sunt pusi sa vanda tara noastra bucata cu bucata.
    cum e posibil ca masonul Isarescu sa spuna ca nu avem nevoie de aurul nostru. Acum sa aduca aurul de la Londra cu banii lui in situatia flu virus. I-as lua toata averea, sunt inginer asa stiu sa fac un calcul cat a castigat in toata viata lui.
    suntem un popor exraordinat, genetic fantastic inzestrat iar ei stiu asta si fac tot posibilul folosind oameni de teapa celor enumerati mai sus. Niste nenorociti care isi distrug neamul.
    Offf!
    Am obosit credeti-ma!
    Sunt oameni pe care ii vad incercand ceva dar se vede de la distanta ca nu au nici o putere.
    Vreti sa faceti ceva taiati la toate serviciile sectrete 65% din fonduri in primaa faza apoi toate firmele lor impozitate 85%.
    Upsss ia sa vedeti ce se intampla.
    serviciile secrete romanesti sunt deja servicii straine care au romanii in luneta. de ce? Pentru ca aia platesc mai bine, nu mai exista nationalism si dragoste de tara.
    Pentru ca sefii lor au trecut in tabara adversa.
    Iertati-ma pentru simplul motiv ca sunt asa iritat, dar de aici the all picture se vede total diferit si foarte clar.
    Luptati credeti in libertatea reala. Sper presa sa se trezeasca.
    O seara buna,
    PS.
    Si aici au oameni infiltrati in comunitatile romanesti de ani de zile . Popii de aici miros a postav albastru, ce sa zic, dupa 24 de ani de trait sub ceausescu am invatat sa ii miros si ii stiu deja. De aceea nu mai particip la tot ce organizeaza ei aici.
    Ai ci e un mare pericol regarding lucrul acesta si anumee strangerea de informatii
    Va multumesc si cer iertare inca odata, poate imi trimite si mie un feedback.

  3. Mihail

    2020-03-16T21:23:16+02:00 at 21:23

    Da, so credeți ca ,, concetățeni noștri,,frații noștri au in gram de conștiința , daca nu-i controlați o sa fie mai rău can Italia, a ti înțeles,dar cred ca nu înțelegeți nimic…😬😬😬😬😬😬😬😬😬😤😤😤😤😤😤

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top